FOTO by H&M

Kids

Novom H&M kolekcijom za naše najmlađe zavladali su simpatični minionsi

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Malci se spremaju ponovno osvojiti svijet!

Crtani junaci uz koje smo odrastali često se koriste kao motivi na odjevnim predmetima koje možemo pronaći na policama u našim omiljenim trgovinama high street brendova.

Dok šetamo gradom, često znamo vidjeti Disneyeve princeze ili popularnog mišićaa Mickey Mousea kako krase trendi komade poput običnih t-shirta, torbica ili tenisica koji daju dozu razigranosti našim outfitima.

No osim što svijet odraslih još uvijek nije spreman zaboraviti na superheroje djetinjstva, tako ni naši najmlađi nisu spremni krenuti u upoznavanje svijeta bez svojih najdražih likova koji su ih naučili što je dobro, a što zlo.

Švedski brend H&M svojom novom kolekcijom omogućuje našim prinčevima i princezama da uvijek izgledaju veselo i hrabro koračaju novim putevima uz simpatične žute Minionse.

Vrckavi Malci odlučili su okupirati naša srca, te su se na zabavan i smiješan način smjestili na trendi artikle kako bi našim klincima svakodnevno izmamili osmijehe na lica.

https://www.instagram.com/p/CCarzALp4My/

U kolekciji kojoj prevladava njihova zaštitna boja, žuta, možemo pronaći majice kratkih rukava s pozitivnim natpisima, šuškavu jaknu, kao i traperice, suknje i šilterice.

Od modnih dodataka i obuće tu su i tenisice koje djeluju totalno veselo, sandale, ruksak za vrtić ili izlet sa školskim prijateljimna, bočica za vodu i klasična igračka iz prošlosti, yoyo.

Cjelokupnu kolekciju možete pogledati klikom na LINK, a naših 10 favorita koje smo izdvojili, škicnite u galeriji koja slijedi u nastavku.