FOTO by Timberland

Moda

NOVO! Timberland cvjetna kolekcija obuće nalik je Alisi u Zemlji Čudesa!

Viktoria Mikulić 27. kolovoza 2020.

Prepoznatljive čizmice u najšarmantnijem ruhu ikada...

Timberland je jedan od najzastupljenijih brendova u svijetu obuće, prvenstveno zbog kvalitetne izrade koja jamči nošenje čak nekoliko sezona.

Žuta čizma predstavljena je davne 1973. godine i od tada je postala sinonim za udobnu zimsku obuću. Njihove kolekcije stvorene su za boravak na otvorenom, a najviše se veselimo kraju godine kada najviše pozornosti pridaju modelima te nas iznenade nekim novim bojama i uzorcima.

Ova outdoor marka upravo je lansirala novu liniju obuće koja je zadržala svoju prepoznatljivost, a istodobno zasjala u najšarmantnijem izdanju.

Cvjetni uzorak jedan nam je od najdražih i dobrodošao je u svim godišnjim dobima, no nekako najesen najbolje pristaje uz raskošne listove na gradskim ulicama.

Cvjetne i botaničke motive ručno crtaju ili oslikavaju dizajneri iz renomiranih Liberty Fabrics, a zatim pretvaraju u tkaninu.

Noviteti s potpisom Timberlanda dolaze u nekoliko izdanja. Uz klasičnu i najprodavaniju žutu boju, unutar asortimana mogu se još pronaći plava, crvena i roza nijansa, sve ukrašene floralnim printom.

One nalik tenisicama stvorene su za razdoblje pred nama, dok će povišene također zasjati na asfaltu krajem godine.

O udobnosti ne moramo previše govoriti, vodootporne su na vodu, pružaju stabilnost, dok su vezice napravljene od 100% recikliranih plastičnih boca.

Zavirite u galeriju i potražite inspiraciju za nadolazeće dane s novim Timberland ljepoticama:

Za više detalja o trendi čizmicama koje će obilježiti jesensko-zimsku sezonu, saznate putem linka!