Iće & piće

NOVO: Milka Oreo bijela čokolada najslađi je desert ikada!

Viktoria Šafranić 30. travnja 2020.

Ova prefina poslastica namamit će i one koji su čvrsto odlučili biti na dijeti...

Milka je mnogima omiljena čokolada još od djetinjstva. Prepoznatljiva ljubičasta kravica uljepšava živote djeci i odraslima diljem svijeta i predstavlja savršen desert u bilo koje doba dana, a ponekad zamjenjuje i obrok.

Dok je nekoć bila dostupna samo mliječna, danas je prisutna na tržištu s mnoštvo okusa. Noisette, lješnjak, oreo, ona s okusom keksa ili karamele, svatko ima svog slatkog favorita.

Naravno, ima i onih koji bi mliječnu čokoladu ipak stavili u drugi plan, a na prvo mjesto svrstali bijelu čokoladu. Posebna zbog svog jedinstvenog okusa, osim što se samostalno konzumira veoma često jedan je od glavnih sastojaka u kremastim tortama.

S druge strane, najdraži keks koji se topi u ustima, a koji najčešće kombiniramo s mlijekom definitivno je oreo. Hrskavi kakao keks s okusom vanilije uz čašu mlijeka u trenu omekša i postaje rapsodija okusa čak i za ona najistančanija nepca.

A možete li zamisliti spoj ovih dviju poslastica? Milka je police upravo napunila novom bijelom čokoladom s komadićima oreo keksa koja će oduševiti sve sladokusce.

Bijela čokolada s mliječnom kremom okusa vanilije (40%) i komadićima kakaovih keksa (12%) zaista nema mane. Mi smo smazali jednu od 100g koja sadrži 562 kalorije, no tko bi nam mogao zamjeriti…

Pronašli smo je u Konzumu po cijeni od 9,90 kuna, a ako i vi želite produženi vikend zasladiti ovom božanstvenom čokoladom, požurite jer bi se mogla rasprodati u trenu.