Dekor

Novo luksuzno ruho Patrizije Pepe

Marko Stipić 02. travnja 2017.

U sklopu predstavljanja novog interijera, također je prikazana i nova kolekcija za proljeće/ljeto 2017

Na već dobro poznatoj adresi na samom početku Jurišićeve ulice u zagrebačkom flagship boutiqueu Patrizije Pepe, organiziran je event za VIP klijente i modne blogere kako bi se predstavio novouređeni interijer trgovine koji među prvima u svijetu doživljava makeover u skladu s novom estetskom filozofijom brenda.

Urednik mode časopisa Elle i poznati stilist, Saša Joka održao je uvodnu riječ te detaljnije gostima predstavio novi koncept zagrebačkog boutiquea koji je kombinacija minimalističkih linija i prirodnih materijala s raskošnim detaljima poput velikih ogledala u zlatnim neobaroknim okvirima, metalnih polica i šipki za vješanje zlatne boje. Udobne kožne sofe postavljene unutar čitavog prostora novom interijeru daju atmosferu luksuzne dnevne sobe ili, pak, garderobe iz snova.

Uz novi koncept dućana predstavljena je i nova kolekcija za proljeće/ljeto ‘Desert Flowers Festival’ i tek lansiran instagram profil boutiquea @patriziapepezagreb kako bi se olakšala komunikacija s vjernim klijenticama.

Također, na oduševljenje svih prisutnih stylish mama s kćerima, od jeseni će se u ponudi naći i kolekcija Patrizije Pepe za djevojčice u dobi od 7 do 14 godina.