Dom

NOVO! King by Maximo korneti s okusom brownieja, maline i čokolade!

Viktoria Šafranić 30. srpnja 2020.

Jeste li spremni za najsočniju rapsodiju okusa?

Maximo korneti stižu nam u novom ruhu i postaju – King by Maximo! Prepustite se uzbudljivim kornetima koji će vam priuštiti maksimalan užitak kakvom je teško odoljeti!

King by Maximo Brownie

Svaki Maximo je poseban, ali samo odvažni Maximo Brownie donosi svu sladolednu raskoš razrađenu do najfinijeg detalja, baš kako i dolikuje pravom zavodniku.

Njegova tajna neodoljivosti krije se u sladoledu okusa brownieja obogaćenom njegovim mekanim komadićima, a bogati preljev od bijele čokolade te posip od komadića brownieja potpuno obaraju s nogu. Razlog zbog kojeg je drugačiji je što se na dnu hrskavog korneta nalazi fina bijela čokolada!

Otkrijte neodoljive trenutke uživanja uz kornet presvučen bijelom čokoladom. Ona čini i njegovo mekano središte spremno da iznenadi osjetila.

Ovaj slatki spoj bez mane protkan zavodljivim okusima čini Maximo Brownie vrhunskim sladoledom koji oduševljava do posljednjeg zalogaja.

King by Maximo Malina Cake

Maximo Extra Malina Cake izmamit će još veći osmijeh na vaše lice jer se radi o najvećem Ledo kornetu i sladoledu do sada!

Ovaj najveći Maximo sastoji se od dva dijela – izduženi vrh čini ukusna žuta krema s preljevima od bijele čokolade i maline, a donji dio korneta ispunjava fini sladoled okusa biskvita s komadićima maline.

Kao dodatno iznenađenje, kornet je punjen preljevom od maline skroz do samog dna, tako da uz Maximo Extra Malina Cake možete uživati do zadnjeg zalogaja!

Ne možete odlučiti biste li za desert uzeli sladoled ili pak kolač? Nema problema, Maximo Extra Malina Cake savršen je izbor koji će zadovoljiti i najveće ljubitelje slastica!

King by Maximo Čokolada

Ništa manje od maksimalnog sladolednog doživljaja ne očekujte od ovog vrhunskog sladoleda.

Već pri prvom zalogaju, maksimalni užitak priuštit će vam baršunasta vanilija, neodoljiva čokolada, lješnjak, nugat krema u srcu Maximo sladoleda, koji je dodatno obogaćen komadićima lješnjaka i nugatom.

Premium kvaliteta pruža osjećaj savršenog slatkog zadovoljstva kojem je nemoguće odoljeti. 

Mi ćemo se odmah nakon posla uputiti do najbliže Ledo škrinje, a isto preporučujemo i vama!