Handmade

Noviteti dječjeg brenda Titi istodobno su originalni i multifunkcionalni!

Viktoria Mikulić 28. studenoga 2019.

Ručni rad vrijedan svakog divljenja...

Priča o brendu Titi je uistinu inspirativna priča o kreativnoj mami Sanji i njenom malom dječaku Borni koji je glavni ‘krivac’ za stvaranje čudesne bajke gdje dječja mašta odjednom postaje stvarnost.

Zamisli mame Sanje uskoro su poprimile oblik i tako je osmišljen sada već mnogima poznati dječji brend Titi čiji maštoviti proizvodi svojim originalnošću i posebnošću odskaču od svih drugih.

Najpoznatija je jedinstvena, multifunkcionalna i patentirana ogradica Gospođa Gusjenica za čiji je dizajn inspiracija bila upravo mala gusjenica koja se u prirodi skloni u sigurnost lišća ili podnožju stabla i životnim se razvojem pretvori u čarobnog leptira..Baš kao i dijete koje u sigurnosti i intimnosti roditeljskog doma uči, razvija se i raste u svojoj veličini.

Osmišljena i stvorena u Titi design studiju, testirana za sigurnost i patentirana, Gospođa Gusjenica zaslužna je za miran san, kao i mnoge osmijehe na dječjim licima.

Svojim nježnim, mekim, šarenim jastučićima štiti dijete od udaraca u ogradicu, omogućava nesmetan protok zraka, potiče dječji psihomotorički razvoj, koristi se i kao jastuk, potpora za sjedenje, najbolji prijatelj, mazilica, a na trake nožice mogu se okačiti dude, zvečke i igračkice.

Titi radovi zaštićeni su u svim svojim izvedbama pri Državnoj agenciji za intelektualno vlasništvo i ponosno nose oznaku handmade / ručni rad. Ogradica Gospođa Gusjenica je registrirana kao originalni hrvatski izum i zaštićena je patentom te licencirana od DZIV-a Svjedodžbom o pravu prvenstva.

Koriste se vrhunske certificirane pamuk tkanine i materijali namijenjeni upravo nježnoj dječjoj koži te antialergijski i antibakterijski vatelin za punjenje a osobita pažnja se polaže u kvalitetu izrade. Sve su tkanine testirane i nose OEKO TEX standard 100 certifikate.

Čudesnu bajku brenda Titi čini i suradnja na Sweet dreams i Let it Snow limited edition kolekcijama s fantastičnom, vrlo talentiranom, grafičkom dizajnericom Solmariart, odličnim i nezamjenjivim Caspar Designom i višegodišnjim partnerom Pamigom.

Limitirane dizajnerske Sweet Dreams i Let it Snow kolekcije sastoje se od divnog seta – drvenog gricka izrađenog od ECO neobrađenog drveta i organskog muslina, jastučića i dekica od certificiranog pamuka ( novelty poplin), blankyja te antialergijskog i antibakterijskog poly punjenja.

Kao čvrsti zagovornici da ostavljaju okoliš budućim naraštajima bolji nego što su naslijedili, otisci se izrađuju pomoću ekološki prihvatljivih boja na vodi i biorazgradivih boja. Rade samo s certificiranim prirodnim pamukom koji je dobavljen po Fair Trade standardu.

 

Titi proizvodi razvijeni su u uskoj suradnji s roditeljima čija su iskustva, mišljenja i povratne informacije iznimno važni, a radosni osmijesi njihovih mališana neprocjenjivi.

Planova i ideja za nove projekte i originalni dizajn je mnogo i raduju se novim, posebnim, multifunkcionalnim Titi stvarčicama kojima će ponovno oduševiti i obradovati mališane i njihove roditelje…

Za detaljnije informacije o unikatnom brendu Titi, posjetite njihovu službenu stranicu titidesign.hr! Također, za sve aktualnosti pratite društvene mreže Facebook i Instagram.

#organska IGRA DARIVANJA

U suradnji s dječjim brendom Titi by Titi design, jednu sretnicu nagradit ćemo s 2 unikatna jastučića od certificiranog pamuka i drvenog gricka izrađenog od ECO neobrađenog drveta i organskog muslina. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 2 unikatna jastučića od certificiranog pamuka i drvenog gricka je Karolina Sedlar Petrovečki. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.