FOTO by Dr.Martens

Moda

Novim Dr.Martens čizmicama prevladavaju pastelne nijanse i maćuhice!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2023.

Uz dodatak floralnog printa, stvorene su za proljetne dane…

Kiša, oblaci, magla, snijeg, kiša oblaci, magla, snijeg i tako u krug. Malo je reći da se svi veselimo dolasku sunčanih dana i znamo da se ne smijemo žaliti jer su nas isti častili preko blagdana, jedva čekamo da se ponovno razvedri.

Uz ovakvu vremensku prognozu, zaista nemamo energije ni snage biti kreativni, posebice kada su u pitanju odjevne kombinacije. Svakog jutra odjenemo ono što nam prvo padne pod ruku i samo nam je bitno da je udobno i toplo. Koliko god nam bilo ugodno u bucama i pletenim komadima, ponekad se jednostavno osjećamo jednolično.

Čizmice s potpisom Dr.Martens ističu se u svom pastelnom izdanju!

Potrebne su nam boje, raznovrsni printevi i detalji koji će podići naše raspoloženje, kao i svih oko nas. Srećom, popularni brendovi već su naveliko počeli predstavljati novitete, a među njima je i Dr.Martens koji nas je oduševio novim čizmicama koje dolaze u dva izdanja, sa žnirancima i patentnim zatvaračem po sredini.

Nove čizmice toliko su preslatke da bi ih svatko poželio u svojoj garderobi, a ono što ih čini posebnima su pastelne boje i cvjetni uzorak.

Posvuda su obasute cvijećem i bojama koje prizivaju proljetne dane, stoga je sasvim logično što ih vidimo uz lepršave midi haljine u nadolazećim mjesecima, kao i traper suknje i T-shirte.

Tijekom godina, Dr Martens nas je oduševljavao tapiserijom cvjetnih printeva koji evociraju grunge razdoblje 90-ih. Ova nova verzija prepoznatljive Sinclair čizme opremljena je vintage printom maćuhice na stražnjoj koži – s nijansama lila i žute boje.

Ove čizmice prava su proljetna rapsodija, a ako ih i vi želite čim prije odjenuti, više detalja potražite na drmartens.com/us!