FOTO by Desigual

Moda

Novim Desigual šarenim ruksacima naprosto ne možemo odoljeti!

Krešimir Šustić 16. srpnja 2020.

Za sve koji na svijet gledaju šarenim naočalama!

Šarenilo koje je zabljesnulo u našim garderobama, dokaz je da svijet više nije samo crno-bijelo mjesto, već modna pista kojom prolaze milijuni nijansa veselih boja.

Koliko god voljeli klasične, jednobojne i sigurne kombinacije, izlazak iz kalupa omogućuje nam da u svoj život unesemo razigranost, te eksperimentiramo s nečim novim i zanimljivim.

59,95 €

Trenutno se nalazimo u sezoni kojom prevladavaju tonovi zabave, veselja i opuštenosti, stoga svu svoju obuću, odjeću i modne dodatke vrijedi preusmjeriti u tom pravcu kako bi se uklopili u pravu ljetnu atmosferu.

Najbolje rješenje za tako nešto su accessoriesi, koje možemo dodati u bilo koju modnu kombinaciju i zahvaljujući njima odskočiti iz pomalo dosadnih i tmurnih izdanja, u ona malo atraktivnija.

59,95 €

Oni su uvijek uz nas, neovisno o tome radi li se o ručnom satu, nakitu ili torbici, koja nam je potrebna kako bi sve svoje stvarčice imali uvijek pri ruci.

69,95 €

Brend Desigual novim modelima ruksaka omogućuje nam da uživamo u cvijeću čitave godine, te da svakodnevno ubacimo detalj koji će dati efektnost našem looku.

Tri primjerka koja smo iszdvojili iz ponude su praktično rješenje za dnevne i casual outfite, dodaci koji podižu klasičnu poslovnu kombinaciju ili mogu poslužiti kao stylish saveznici za odlazak na izlete.

Sastoje se od nekoliko pretinaca u koje možemo pospremiti potrebne stvari, a mogu se nositi preko ramena ili na coolerski način za ručke.