FOTO by TikTok @helloyummy

Recepti

Novi viralni trend za hrabre: Lubenica i senf! Usudi se probati!

Antonija Andabak 07. lipnja 2021.

Odvratno ili ne...ova je ekipa snimila svoju reakciju!

Od kada su se ljudi umrežili raznim društvenim online putevima, čini se da što jedan napravi – to drugi obavezno prate i najčešće ponavljaju, ovisno o popularnosti osobe koja pokreće trend.

Foto: yayayayummy 

Tako se prije par dana pojavio novi zabavni kulinarski trend pokrenut na TikTok društvenoj platformi od strane TikTok korisnika yayayayummy.

Do sada je pogledan više od 1,4 milijuna puta, a isti je inspirirao druge da probaju ovaj zabavan trend i snime svoju reakciju koju naravno – objave na svojim društvenim mrežama.

Dok je jednima sasvim okej i zanimljiva kombinacija, drugima se diže želudac, a ako vas zanima funkcionira li ova kombinacija, možete probati ili nam vjerovati na riječ da ova kombinacija zapravo: prolazi!

U original videu, važna napomena je da u ovoj nespojivoj kombinaciji mora biti korišten francuski žuti umak. Oni koji su naučili na kiselo slatke okuse i obožavaju isprobavati neobične spojeve kada je hrana u pitanju, reagirat će pozitivno. Ljubitelji azijske kuhinje upoznati su da je u nekim dijelovima Azije uobičajeno posoliti voće, pa tako i lubenicu!

Složit ćete se da ima nešto posebno soli koja zapravo istakne slatkoću voća, a u ovom slučaju senf napravi taj posao. Savjetuje se također da se zalogaj lubenice i senfa dobro prožvače kako bi se okusi proželi. Jednom kada gorčina senfa popusti, dobit ćete ravnotežu slatkog i slanog.

Kako su drugi reagirali, pogledajte u nastavku i donesite sud biste li i sami ovako nešto probali!