Njega kose

Novi trend na pomolu: “Glass Hair” kojeg obožavaju poznate trendseterice!

Antonija Andabak 18. kolovoza 2018.

Gotovo nestvarno ravna i sjajna kosa, novi je trend kojeg vrijedi isprobati!

Koncept “Glass skin” prvo se pojavio u Koreji i trend je kojeg uvažavaju i njeguju mnoge pripadnice ljepšeg spola te države, osobito ako znamo da uživaju u mnogim tretmanima pomlađivanja kako bi što duže ostale mladolike. Radi se o koži koja je blistava i potpuno čista, poput komada stakla. Koncept je ovih dana svakako poprimio novi oblik: “Glass hair”, koji označava gotovo nestvarno ravnu i sjajnu kosu koju su među prvima isprobale mnoge trendseterice i javne osobe.

Riječ je o ravnom bobu koji je “poliran” do perfekcije-ili barem do granice savršenstva. Čini se da je nešto osobito privlačno u toj specifičnoj kombinaciji – oštro i precizno ošišana kosa i sjaj ravne, svilenkaste teksture.  Činjenica je da je novi trend postao apsolutni viralni hit na društvenim mrežama, a celebrity poput Kim Kardashian, Lucy Hale i Jourdan Dunn među prvima su skratile kosu i oblikovale je prema uputama frizerskih stilista.

Upravo oni koriste preparate posebno namijenjene za završni sjaj i oblikovanje frizure koja neodoljivo podsjeća na 90-te, pa je tako frizer Kim Kardashian izjavio da Kim nikada prije nije nosila tako kratku frizuru, koja je ošišana par centimetara ispod brade, te oblikovana okruglom četkom.

View this post on Instagram

I thought about killing you 🎵

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A ovako najnoviji trend nose ostale poznate dame…

View this post on Instagram

Can Dru Hill make another album?? I miss R & B music

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

https://www.instagram.com/p/BkYmE1bF2si/?utm_source=ig_embed