Poznati

Novi slavni par? Bradley Cooper i Jennifer Garner “uhvaćeni” na plaži!

Antonija Andabak 08. kolovoza 2020.

Prema natpisima stranih tabloida, par je djelovao veoma prisno na poslijepodnevnom druženju!

Slavni glumac Bradley Cooper i jednako poznata glumica Jennifer Garner imaju dugu prošlost poznanstva i ugodnog prijateljstva, a sudeći prema nedavnim fotografijama, par bi mogao imati i zajedničku budućnost.

Paparazzi su zvijezdu TV serijala “Alias” “uhvatili” u srijedu na plaži s malenom djevojčicom koja bi, zaključujući prema prisutnosti 45-glumca, mogla biti Lea De Seine Shayk Cooper, kćer koju ima sa slavnom ljepoticom, supermodelom Irinom Shayk.

Svi se sjećamo šuškanja o bračnim problemima para Cooper-Shayk u vrijeme kada je Bradley neobično puno vremena provodio s Lady Gagom, a tabloidi su se raspisali o navodnoj kemiji koja se osjetila svaki put kada bi izvodili pjesmu iz filma “A Star is Born“. Nedugo nakon 91. dodjele Oscara u veljači prošle godine, slavni je par prekinuo vezu jer Bradley, prema Irininim riječima, nije bio dovoljno odgovoran i vezan za obiteljski život.

Sada, Bradley i Jennifer Garner imaju slobodu kojoj su oboje težili pošto je 48-godišnja Jennifer prije svega par dana u javnosti obznanila prekid veze s 42-godišnjim odvjetnikom Johnom Millerom. Jennifer je očito postupala ispravno, ostavivši dečka kako bi nesmetano uživala u ugodnom poslijepodnevu s malenom djevojčicom i glumcem kojeg mnogi smatraju jednim od najzgodnijih muškaraca u glumačkom svijetu.

Ako ste se možda i pitali kako su se Bradley i Jennifer “spetljali”, za sve koji nisu gledali triler “Alias”, glumci su dvije sezone glumili u spomenutoj TV seriji, a svjedoci tvrde da je i tada obostrana privlačnost bila očigledna.

Jennifer Garner iza sebe ima brak s poznatim glumcem Benom Affleckom, koji je službeno okončan 2018. godine, iako od 2015. ne žive zajedno, a Ben je u veljači ove godine njihov razlaz nazvao najvećom greškom u svom životu jer nikada zaista nije mislio da će svatko krenuti svojim putem. Zajedno imaju troje djece, 14-godišnju Violet, 11-godišnju Seraphine Rose i 8-godišnjeg dječaka Samuela.

Iako je Jennifer odmah nakon prekida s Johnom Millerom izjavila kako se zaželjela samoće, ista nije dugo trajala jer je već idući dan viđena u dobrom raspoloženju i društvu Bradleya i njegove kćerke, igrajući se s malenom, dok se trudila cijelo vrijeme biti okrenuta od foto objektiva paparazza.

Vrijeme će pokazati hoće li ovaj slavni par potvrditi vezu ili su strani mediji “napuhali” jedno obično poslijepodnevno druženje.