Poznati

Novi portret princeze Charlotte objavljen za njen šesti rođendan!

Antonija Andabak 02. svibnja 2021.

Mnogi komentari išli su u smjeru rasprave kome Charlotte najviše nalikuje!

U subotu, palača Kensington unaprijed je objavila novi portret drugog djeteta princa Williama i supruge Kate Middleton uoči njenog šestog rođendana kojeg slavi 2.svibnja.

Fotografiju Charlotte u plavoj cvjetnoj haljini, snimila je njena majka, vojvotkinja od Cambridgea. Momentalno se povela rasprava kome malena više nalikuje. I dok je većina “glasala” za Williama, našao se poneki komentar da najviše nalikuje kraljici Elizabeti, pa i svojoj teti Pippi Middleton.

Charlotte i njena braća, sedmogodišnji princ George i trogodišnji Louis, rođendanski su vikend proveli u obiteljskom seoskom domu Anmer Hall koji se nalazi na imanju kraljice Elizabete u Norfolku gdje kraljevska obitelj već tradicionalno slavi blagdane i rođendane.

Fotografije su ovjekovječile trenutke idile peteročlane obitelji.

Obiteljske, ali i fotografije same Charlotte, raznježile su javnost, a osim portreta, objavljene su četiri fotografije na kojima se vidi kako malena princeza pomaže spakirati pakete hrane za umirovljenike u izolaciji u blizini Cambridge doma u Norfolku.

Bilo je uspona i padova, kao i kod mnogih obitelji u samoizolaciji“, rekla je Kate Middleton o izolaciji sa svojom djecom. “George je stariji od Louisa ali me uvijek iznenade svjesnosti situacije u kojoj se nalaze. Iako ih ne želite prestrašiti, važno je prenijeti informacije na razini njihove dobi, na dječji način“.

Ranije ove godine, princ William s javnosti je podijelio rijetke trenutke kojima mogu posvjedočiti samo roditelji i najbliža rodbina, a tiču se osobnosti princeze Charlotte. U dokumentarnom filmu: “Prince William: A Planet for Us All“, William je odgovarao na pitanja školske djece od koje je jedno pitalo: “Je li Charlotte vragolastija od princa Georgea?”

William nije oklijevao ni trenutka i iskreno odgovorio da su otprilike podjednako vragolasti i skloni nepodopštinama. “Ponekad su vrlo nestašni“, priznao je princ William, što je javnost i naslućivala s obzirom na spontane fotografije na kojima baš poput druge djece pokazuju jezik i izvode sitne nepodopštine.