FOTO by Nike

Moda

Novi Nike model izgleda kao plišani medvjedić!

admin 19. listopada 2021.

Preslatke su!

Svi smo u mladosti imali omiljenu igračku, a plišani medvjedić jedna je od najuobičajenijih. Svi smo imali svog plišanca s kojim smo zajedno spavali, zajedno se budili te komunicirali s njim na razini kakvu samo dječja mašta može kreirati.

S ciljem izazivanja sentimentalnosti na djetinjstvo, Nike je ove jeseni predstavio svoj “Teddy Bear” model koji je presvučen u mekano smeđe ruho.

Kombinacija smeđe kože i mekanog smeđeg umjetnog krzna “razbijena” je s dva Nike logotipa na svakoj strani u crvenoj i žutoj boji.

Čak i vezice dolaze u krznenom materijalu kako bi dojam zaigranosti bio kompletan, a svi zimogrozni dobili još jedan segment koji pruža toplinu. Sam pogled na ovaj model daje nam sigurnost da će naša stopala ostati topla u nadolazećim hladnim danima.

Toplo i mekano! S.Oliver bijeli Teddy kaput s dva lica grijat će nas cijelu zimu!

Ovaj model sigurno će osvojiti sve one koji su “zaglavili” u djetinjstvu i koji će ga bez problema iskombinirati sa svojim “Teddy Bear” kaputom. To se odnosi i na sve one koji su ostali oduševljeni predimenzioniranim Teddy Bear papučama o kojima smo nedavno pisali.

Predimenzionirane teddy bear papuče koje su osvojile Instagram!

Ovaj Nike fluffy model bit će dostupan tržištu od 28. listopada, a mi se nadamo da ćemo ove zaigrane tenisice vidjeti i na našim policama.