FOTO by Malibu

Iće & piće

Novi Malibu s okusom lubenice spreman je za ljeto!

admin 26. travnja 2021.

Najfiniji rum s Kariba u kombinaciji sa sočnom lubenicom

Malibu je kombinacija tradicionalnih postupaka i suvremene tehnologije, koji stvara jedinstveno piće proizvedeno od visokokvalitetnog ruma i ekstrakta kokosa.

Ovaj liker, čiji se okus temelji na rumu s ekstraktima prirodnog kokosa, prvenstveno je bio proizveden od voćnih rakija, aromatiziran rumom i kokosom na otoku Curaçao.

Kasnije je proizvodnja preseljena na Barbados, gdje se povisila kvaliteta korištenih sastojaka. Malibu, dakle, nastaje na Barbadosu, gdje rum proizvode već više od 350 godina. Ovaj rum je lakši i nježniji te se izvrsno miješa s egzotičnim voćnim aromama. Ovaj rum je nižeg stupnja alkohola te je izvrstan za pripremu različitih koktela. S likerom Malibu u trenutku ćete osjetiti karipsku atmosferu i egzotiku.

Svi smo sigurno barem jednom probali najpoznatiji Malibu Original s okusom kokosa i za sve one koje je ovo piće oduševilo dolazi odlična ljetna vijest!

Uskoro dolazi vrijeme kada ćemo moći uživati na nekim od najpoznatijih rooftop barova okupani suncem i s omiljenim koktelom u ruci, a svi ljubitelji lubenice imaju razloga za veselje.

Novi Malibu s okusom lubenice najbolje je konzumirati samostalno s mnogo kockica leda.

Voćni rafal okusa lubenice s nježnim notama tropskog karipskog ruma može predstavljati i odličnu podlogu za neki ljetni koktel, ali svu čar ovog ruma najbolje ćete osjetiti samostalno u kombinaciji s nekoliko kockica leda.

Ovo je piće već dostupno u Americi, a s obzirom na to da dobavljači njeguju i naše tržište samo je pitanje vremena kada ćemo i mi moći uživati u ovoj ljetnoj rapsodiji okusa.