Novi make up&hair trend! Uskladite boju svoje kose sa sjenilom!

Antonija Andabak 26. siječnja 2020.

Ne možemo se ne pitati...a koju bi boju sjenila upotrijebili da je upravo sada usklađujete s bojom svoje kose?

Ako tražite jednostavne, a opet kreativne načine da malo začinite svoj make-up look u 2020. dozvolite da vam predstavimo novi trend kojim ćete postići edgy izgled, baš poput make up artistice Katie Jane Hughes koja je i otkrila trend usklađivanja nijanse sjenila s bojom kose…sasvim slučajno!

Hughes kaže kako je na poklon dobila sjenilo bakreno-crvenkaste nijanse, nanijela ga i primijetila kako se savršeno stopio s bojom njene kose, „bakrena boja sjenila bila je identična nijansi moje kose, stoga sam odlučila iskoristiti trenutak, dovršiti make up pomoću tuša, poslikati i predstaviti novi trend!”

Ipak, ako ne želite ovaj trend shvatiti doslovno, postoje mnoge palete sjenila kojima se možete poigrati, pa ako je vaša kosa tamnocrvena, tu boju možete iskoristiti u pregibu kapka, provjereno divno stoji i ne izgleda napadno!

Poigrati se možete i s maskarama i tuševima u bojama…naglasite svoje oči, a  ako vas interesira nijansa koju je gore spomenuta make up artistica koristila za potrebe photoshootinga, radi se o divnoj Tom Ford Suspicion Eye Color Quad.

https://www.instagram.com/p/BzAhCn_Hgqx/