FOTO by Mars Wrigley

Iće & piće

Novi limitirani Snickers s okusom cimeta, nugata, karamele i mliječne čokolade!

admin 05. listopada 2021.

Čim smo ugledali najnoviju poslasticu, odmah smo ogladnjeli...

Kada god izađe neki novi slatkiš, ne možemo ostati ravnodušni, osobito kada je riječ o dobro poznatim čokoladicama koje su obilježile naše djetinjstvo.

Tijekom godina, Snickers smo mogli pronaći u različitim okusima, no ništa spektakularno drugačije. Mnogi od dosadašnjih okusa uključivali su dodavanje novih vrsta orašastih plodova ili druge vrste čokolade, no ovog puta Snickers čokoladica dolazi u neviđenom ruhu. Brand je upravo najavio novu čokoladicu temeljenu na potpuno drugačijoj vrsti okusa.

Mars Wrigley, tvrtka koja proizvodi Snickers, najavila je debitaciju omiljene Snickers čokoladice s okusom cimeta.

U priopćenju za medije, novi snack sadržavat će nugat s okusom cimeta, uz kikiriki, karamelu i mliječnu čokoladu.

Svojim najnovijim inovacijama, SNICKERS je iskoristio sastojke za osmišljavanje poslastice koja vas podsjeća na klasične tople pečene cimet svitke sa slojevima aromatičnog nugata, hrskavog kikirikija i sočne karamele zapečaćene gustim slojem bogate mliječne čokolade.

Riječ je o limitiranoj verziji koja će se prodavati isključivo u Walmartu, počevši od listopada. Bit će dostupan i u pojedinačnim pakiranjima i u pakiranjima od 24 komada.

Ako poznajete nekog tko živi u blizini ovog trgovačkog lanca, opskrbite se pozamašnom zalihom i uživajte pred blagdane u omiljenom okusu cimeta.