Iće & piće

Novi Kinder proizvodi inspirirani Apulijom!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2024.

Che bella Italia...

Kinder proizvode bismo mogli opisati kao prve slatke proizvode s kojima se susretne svako dijete. Ako bismo svojim mališanima ponekad dopustili slatko, većinom bi odabir pao na kultnu Kinder čokoladicu ili neki drugi sočan proizvod iz njihovog asortimana. Kinder je obilježio naše djetinjstvo i njegova popularnost iz dana u dan sve više raste.

S druge strane, Apulija, također poznata pod svojim talijanskim imenom Puglia je regija Italije, smještena u južnom dijelu poluotoka zemlje, koja graniči s Jadranskim morem na istoku, Otrantskim tjesnacem i Jonskim morem na jugoistoku i Tarantskim zaljevom na jugu. Glavni grad ove talijanske provincije je Bari, poznat po divnim plažama, starom gradu i ukusnoj hrani.

Kada se talijanska kompanija Ferrero spoji s kreativnim umovima, rezultat su očaravajući slatki proizvodi s ambalažom prelijepe Apulije.

Uskoro stižu u supermarkete diljem Italije pa ako ste ljubitelj smokvi, badema i Kinder proizvoda, a pritom poznajete nekoga tko živi u susjednoj zemlji, znate što vam je činiti.