FOTO by Kinder / Lidl Deutschland

Iće & piće

Novi Kinder Pingui najsočniji je spoj jagode i čokolade!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2022.

Popularna poslastica sada s okusom jagode...

Kada bi vas upitali koji vam je nadraži slatkiš, većiina bi zasigurnno iz stopa odgovorila da su to Kinder proizvodi. Barem nekoliko puta mjesečno, osobito u doba pmsa, imamo krizu i ne možemo zamisliti da ostanemo bez zaliha.

Svatko ima svog favorita, netko je obožavatelj Kinder Buena, nekome je Kinder Pingui sve na svijetu, dok će se netko odlučiti za Happy Hippo, a ima i onih kojima je svaki novi proizvod bolji od prethodnog. Pa ako želite saznati što dolazi iduće, nastavite čitati dalje…

Kinder Pingui Strawberry Melody

Nakon standardne verzije Kinder Pinguija, imali smo priliku isprobati tropski užitak – Kinder Pingui Tropical Coco, odnosno lagani šlag s tropskim okusom kokosa i hrskave hladne tamne čokolade.

Kinder Pingui s jagodom postaje stvarnost!

Sada je na red stigao desert za sve ljubitelje jagoda. Ima nas napretek, zar ne? Kinder Pingui Strawberry Melody raj je za naša nepca i trenutno se može pronaći u Lidlu u Njemačkoj, no budno pratite i police obližnjeg Lidla jer pretpostavljamo da će stići i kod nas.

Kinder Pingui Strawberry Melody

Ukusna kombinacija lagano tučenog mliječnog vrhnja, hrskave tamne čokolade i ukusnog okusa jagode, što reći nego njamiii. Doživite voćni predah uz Pinguí Strawberry Melody, savršen desert poslije svakog obroka…