FOTO by Amazon

Dom

Novi keksi s čokoladom i okusom Baileysa pružaju užitak na višoj razini

Krešimir Šustić 15. prosinca 2020.

P.S. sadrže čak i alkohol!

Baš poput one u modnom svijetu, ponuda kuhinjskih namirnica i neodoljivih poslastica se naveliko proširila u ovom predivnom adventskom dijelu godine.

Poznato je da su naši životni prostori obogaćeni finim i veličanstvenim mirisima raznih začina koje koristimo u pripremi jela kako bismo obogatili blagdanski stol.

Tako možemo naići na bezbroj ukusnih deserata za koje slobodno možemo reći kako su dostojna alternativa kolačima.

Posebno dragi su nam spojevi čokoladnih keksa i omiljenih alkoholnih pića koji u kombinaciji čine božanstven okus zbog kojeg istog trena zaboravimo na mogućnost dobivanja kilograma.

Upravo na jedne takve smo naletjeli na shopping platformi Amazon te smo ih odlučili elegantno staviti u shopping košaricu i podijeliti ih s Djedom Božićnjakom.

Ukusni kremasti nadjev s okusom Baileysa smješten je između hrskavih oblatni i preliven nježnom mliječnom čokoladom zbog čega potpuno novi keks pruža užitak na višoj razini

Dobro uravnotežen okus je savršen za svako doba dana, stoga je pravo vrijeme da se počastimo tijekom jutarnje kave, zadovoljimo popodnevnu potrebu za slatkim ili uparimo s čašom Baileysa za desert.

Ukoliko vam se prilikom čitanja otvorio apetit i želja za slatkim, svoje pakiranje koje se sastoji od čak 3 kutije možete naručiti iz udobnosti vlastitog naslonjača klikom na LINK po cijeni od $14,50.