FOTO by totalwine / Instagram @jackdaniels_us

Iće & piće

Novi Jack Daniel’s s okusom breskve slatko je osvježenje s kojim ćemo tjerati ljetne vrućine!

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Napomena: Pijte polako!

Znamo da nam ljeto donosi mnoge nove poslastice kojima je teško odoljeti, od raznih deserata pa sve do alkoholnih pića, svake nas godine proizvođači hrane i pića oduševe nečim novim.

Jack Daniel’s je poznati viski koji se proizvodi još od 1866. godine u Tennessee-u u Americi i omiljeno piće mnogima u kojem uživamo kao prava gospoda.

U doba Divljeg zapada kauboji su uživali u svakoj kapljici ovog alkoholnog pića, a u modernijem dobu slovi kao rockersko piće kojeg su proslavili mnogi glazbenici, noseći majice s natpisom ovog brenda.

Linija Country Cocktails sastoji se od slada pomiješanog s voćem koja se lako pije i idealna je za trenutke kada vam treba nešto slatko i osvježavajuće.

Okus Južne breskve prvi put je izašao 2017. godine, te su ljudi s oduševljenjem otkrivali čari pića od slada koji ima prirodni okus breskve i opisan je kao osvježavajući okus s južnim šarmom.

Dolazi u pakiranju od šest boca, a sadrži 4,8 % alkohola, što je dovoljno da laganim pijuckanjem uživamo u ljetnim danima i večerima koje su ispred nas s najdražim nam društvom.

Osim ovoga postoje još i okusi: limunade, lubenice, trešnje, crni Jack Cola, bobičaste pite i južnog citrusa koji nam pružaju pravi božanstveni doživljaj popraćen najsočnijim voćem.