FOTO by Vikler i ruž

Njega kose

Novi hit u feniranju koji laska bob frizurama!

PR 09. prosinca 2020.

Vikler i ruž predstavlja novu trendi frizuru koja je zapalila Instagram!

Poželimo dobrodošlicu frizuri koja je zapalila Instagram!

Svakih nekoliko godina retro stil vraća se u moderni leksikon frizura, stari Hollywood uvijek budi inspiraciju. No, najnovijem trendu, koji je na tragu prošlih vremena i popularne ‘fen frizure’, rijetke mogu odoljeti.  

„Nakon duge vladavine valova, jedna drugačija frizura zasjela je na tron.

Ponudili smo novi trend koji je jako dobro prihvaćen. Kosa je po duljini sjajna i ravna, a vrhovi se dramatično uvijaju. Frizura je puna volumena,  kosa je lijepo izrađena i zaglađena četkama s prirodnom dlakom.

Cilj je ne tretirati vlasi previše, a frizura mora biti postojana, čvrsta od korijena i glamurozna.“- objasnili su stručnjaci iz walk in salona Vikler i ruž koji su spomenutu frizuru nazvali ‘Glam Up’.

Pri izradi osim četka, mogu se koristiti i vikleri, a efekt je kao da niste puno marili, a opet je sve na svom mjestu, kvalitetno napravljeno i efektno. 

Ništa ne definira vremensko razdoblje poput frizura, svi se sjećamo svojih faza, a kraj 2020.godine zaslužuje nešto dramatično, voluminozno od korijena s vrhovima koji vas obgrljuju.

Ovakvo oblikovanje kose odlično pristaje bob frizurama, ali i visoki repovi mogu imati oble vrhove koji će uokviriti vaše lice. 

Mnoge poznate osobe već su pokazale svoja ‘Glam Up’ izdanja koja im odlično pristaju, zašto ne biste i vi?!