FOTO by H&M

Moda

Novi H&M baloner s krznom uz kojeg je svaki jesenski look kompletiran!

Viktoria Mikulić 21. rujna 2022.

Ako uz sebe imate ovakav klasičan baloner, ne trebate puno razmišljati o onome ispod...

Kada se najesen zaogrnemo u baloner koji seže do ispod koljena, naša odjeća ispod pada u drugi plan. Da, nekada je zaista želimo pokazati, no u većini slučajeva, posebice tijekom tmurnijih dana kada je naše raspoloženje pomalo manjkavo, odgovara nam da naš outfit izvana čine čizme i baloner.

H&M bež baloner

Baloner – bezvremenski klasik radi kojeg cjelokupan look odiše elegancijom!

Ako u nešto želite uložiti, investirajte u dobar baloner jer kada god ne znate što odjenuti, on je spas u svim situacijama. Baloner je jednostavno bezvremenski komad koji možete svezati u struku s pripadajućim remenom za nešto profinjeniji izgled, ili ostaviti otkopčanog uz sve streetstyle kombinacije. Najzastupljeniji je onaj u bež boji koja je neutralna i s lakoćom se stapa sa svim ostalim nijansama.

H&M bež baloner

Eye-catching baloner nude boje jedina je odjeća za van koju trebamo!

Unutar novog H&M asortimana upravo se pojavio baloner rezerviran za nadolazeće razdoblje. Ovaj baloner izgledao bi potpuno jednolično, no posebnim ga čini ovratnik od krzna.

Istodobno klasičan i profinjen, stvoren je za razne prigode poput važnog radnog sastanka na kojem želite ostaviti wow dojam ili večernjeg izlaska na neku svečanu kazalištu predstavu. Izvrsno će izgledati uz oxford cipele, balerinke ili gležnjače.

H&M bež baloner

Ako ga pak nosite svakodnevno i smatrate da bi krzno bilo pomalo “too much”, dobra je vijest da je ovratnik odvojiv.

H&M bež baloner

Za sve koji čekiraju web shopove ne bi li pronašli savršen baloner za jesen, svakako škicnite H&M web trgovinu za više detalja.