FOTO by Elegant.hr

Dom

Novi Golden OREO za sve ljubitelje vanilije!

admin 27. svibnja 2020.

U zlatnoj boji s okusom vanilije odličan je u kombinaciji s mlijekom

Golden OREO keksi nisu novost i oni okorjeli ljubitelji popularnijih keksića ovu vijest neće doživjeti s posebnom napetošću, ali svi vi rekreativci pripremite se za novi okus koji će vas iznenaditi.

Najstariji brendirani keks na svijetu, koji se i danas proizvodi punom parom, mijenja svoj čokoladni dio u zlatnu boju okusa vanilije.

Iako klasičan OREO ima specifičan okus, već pri prvom grizu ovog keksa okusa vanilije lako je zaključiti da jako podsjećaju na PARIS kekse. Ako uzmemo u obzir da za istu cijenu dobijemo duplo više PARIS keksi vidljivo je koliko je jaka snaga brenda OREO.

OREO snagu svog brenda gradi više od desetljeća, a najpoznatiji potez je onaj u kojem demonstriraju kako bi se njihov keks trebao konzumirati. Istraživanja su pokazala da čak 60% ljudi keks podijeli na dva dijela prije nego što ga pojede.

Zanimljiv je i podatak da žene to rade češće nego muškarci. Ove zabavne statistike marketinški stručnjaci iskoristili su u svoju korist i svijetu predstavili jedini keks s uputstvima za konzumaciju.

Zanimljiviji dio ovih keksi je taj što nam s njima dolaze i nove ideje za neke recepte, a bijeli OREO cheesecake zasigurno je jedan od njih.

Dostupan je u našim trgovina, a mi smo ga pronašli u Konzumu po cijeni od 10,99 kuna.