FOTO by Kopparberg

Iće & piće

Novi gin s okusom kruške s razlogom nosi epitet omiljenog jesenskog pića!

admin 06. listopada 2020.

S tonikom il' bez njega, pitanje je sad!

Bez ikakvog poštovanja prema jeseni mislima smo već u blagdanima trudeći se preskočiti najsivije godišnje doba u koje smo već zakoračili.

Iako jesen ima svojih vrlina u kojima uživaju svi koji ga vole, sigurni smo da većina jedva na prste jedne ruke može izbrojati sve prednosti koje ovo godišnje doba nosi sa sobom.

Osim svog sivila, kiše, hladnoće i vjetra jesen je također zaslužna za jedan sat manje sunca i dnevnog svjetla, a to je ono što joj mnogi ne mogu oprostiti.

Kako bi se iskupila i barem malo olakšala sve nedaće koje sa sobom donosi, jesen nam predstavlja novi gin, s okusom voća koje najvjerodostojnije može predstaviti ovo godišnje doba.

Riječ je o kruški, a brend Kopparberg se potrudio u svoju proizvodnju uvrstiti samo one premium okusa koje će s ponosom predstavljati najomiljenije nam alkoholno piće.

Ako su se i vaša čula uznemirila i jedino što osjetite je poriv za gutljajem ove fantazije, dopustite da vam predstavimo najbolji način konzumacije ovog gina.

Ljudi iz Kopparberga koji su kreirali ovo piće predlažu da ga poslužite s nekoliko kockica leda, malo limunade i tankom kriškom kruške u ulozi dekoracije.

Nećete pogriješiti niti ako ga brzopleto izmiksate s tonikom, ali budući da njega miješamo u devedeset posto ginova, dajmo priliku i drugim idejama.

Prva postaja u kojoj će se gin s okusom kruške moći kupiti je Morrison lanac trgovina, no nadamo se da će jedna od idućih biti nama bliža i dostupnija kako bismo svi mogli uživati u pravom jesenskom alkoholnom piću.

Gin s okusom kruške dolazi u boci zapremnine 0,7l, s 37.5% alkohola i cijenom od oko 170 kuna.