FOTO by essence / @franzi.fri

Ljepota

Novi essence lak u vatrenoj boji bakra naš je proljetni favorit!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2022.

Nokti iz snova – bez kompromisa!

Svima je dobro poznata essence linija lakova za nokte pod nazivom “shine last & go!”.

Ovi lakovi za nokte pravi su svestrani talenti: formula s gel efektom osigurava optimalnu postojanost, intenzivnu boju i fantastičan sjaj na noktima.

Visoko pigmentirani, veganski lakovi s gel završetkom dostupni su u mnogo veselih nijansi i suše se u kratkom vremenu. Osim toga, veoma su povoljni što nam omogućuje da svakih tjedan-dva promijenimo boju, tako da vam definitivno ne mogu dosaditi.

Iako dolaze u mnoštvo šarmantnih tonova koji asociraju na proljetne dane, mi smo se odlučili za jednu koja bi mogla postati ultimativni HIT u nadolazećim mjesecima.

Riječ je o “shine last & go!” nijansi #84 koja izgleda jednostavno prekrasno! Njezino ime je “HEAT IS ON” što dovoljno govori o tome koliku će vrućinu izaziva na svakom koraku.

Iako je mnogi smatraju jesenskom bojom zbog topline kojom zrači, mi vjerujemo da će je i ovog proljeća prigrliti brojne trendseterice.

Za razliku od bijele, roze, plave, zelene i žute, ovo je nijansa koju neće odabrati svatko.

Namijenjena je za one koji cijene suptilnu, jednostavnu eleganciju. Uklopit će se uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju, posebice uz nježnije boje outfita.

Ako je i vama totalno cool, vrijeme je da se uputite u DM ili Bipu i u košaricu stavite essence nijansu broj #84!