FOTO by essence

Make-up

Novi essence balzam stvoren za sve kojima je glava u oblacima!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2022.

Novo trend izdanje u nježnoj ružičastoj boji...

Dižete li ponekad glavu prema nebu i gledate famozne oblake kako lebde iznad vas? Savršeno. Ili vam često kažu kako vam je glava u oblacima, a i sami ste svjesni kako ponekad odletite mislima daleko?

Onda svakako ne propustite novi balzam za usne s potpisom make up brenda essence, uz koji ćete još više uživati u pogledu prema gore. Riječ je o trend izdanju pod nazivom “Catching the Clouds”.

Ovaj hidratantni balzam za usne s vitaminom e učinit će vaše usne mekim poput oblačića. Ne samo da će ih hidratizirati već i zaštititi od neželjene suhoće, s kojom se svi suočavamo tijekom niskih temperatura.

U nježnoj ružičastoj boji s fensi dizajnom vrtloga, ovaj balzam postat će omiljena beauty rutina svake ljepotice koja pridaje posebnu pažnju njezi usana. Bez obzira kamo se uputili i kakvu torbicu nosite sa sobom, ovaj će balzam stati u svaki pretinac, a možete ga staviti i u džep.

Hidratantni balzam za usne osigurava meke usne koje su lagane poput oblaka. Njegova jedinstvena formula njeguje usne i jednostavno se nanosi zahvaljujući praktičnom formatu stika.

S obzirom na cjenovnu pristupačnost brenda, essence balzam za usne možete nabaviti sebi, ali i svojoj BFF s kojom uvijek zajedno maštate.

Praktičan, s trendi ambalažom i neodoljiv na dodir – novi essence balzam je sve što trebate ove zime.