FOTO by Calvin Klein

Odjeća

Novi Calvin Klein “I love you” bodi spoj je seksepila i slatkoće!

Antonija Andabak 13. prosinca 2021.

Neki komadi jednostavno odmah zapnu za oko! Baš poput ovog!

Bodi je odjevni predmet koji odnedavno volimo nositi kod kuće ali i u drugim prilikama jer je izbor postao toliko raznolik da ga bez problema možemo nositi u sexy izdanju i izvan kuće.

Dovoljno je s ukusom ga kombinirati s oversize blejzerima i poslovnim hlačama ili trapericama visokog struka. Bitno je naglasiti da ostali komadi ne budu previše izazovni jer sigurno ne želite postići pomalo jeftin look, već baš suprotno, sofisticiran.

Bodiji su nas ranijih godina asocirali isključivo samo na donje rublje, a kako se stanje uveliko promijenilo zahvaljujući modnim influencerima, dajemo mašti na volju poigravati se s teksturama, bojama i dodacima koji će ih učiniti još zanimljivijima.

Jedan takav bodi, ovih se dana pojavio na službenoj web stranici Calvin Klein i malo je reći da je izazvao pravo modno oduševljenje!

Opisat ćemo ga u tri riječi: sexy, dražestan i sofisticiran! U takvom izdanju, momentalno se našao na našoj shopping ( i naravno – božićnoj) listi, a ono što ga apsolutno čini neodoljivim je izvezen natpis “I heart you!” Umjesto riječi “love” nalazi se srce, a poruka je i više nego jasna.

Ovaj bodi u kratkom je roku postao jedan od prodavanijih na CK web stranici, što doista ne čudi. I dok na stranici možete naći grudnjake i gaćice u prepoznatljivom Calvin Klein stilu, ovaj bodi se čini kao mali odmak od onog na što smo navikli.

Točnije, donje rublje ovog brenda naučili smo viđati u osnovnim bojama te u sportivo izdanju te onom klasične elegancije.

Ovaj “I love you” crni bodi istaknuo se u svom sexy i ujedno slatkom izdanju te jedino što možemo zaključiti je da ćete u njemu poslati jasnu poruku, a to da ćete izgledati fenomenalno ne moramo posebno isticati.

Cijena ovog bodija iznosi 449,00 kuna i možete ga kupiti OVDJE!