FOTO by adidas.com/us

Moda

Novi adidas Santiago ruksak u raskošnoj burgundi nijansi!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2022.

Boja crvenog vina jedna je od najprimamljivijih u jesenskom razdoblju!

Ima nešto privlačno u zagasitoj burgundi nijansi, budući da je svake jeseni iznova poželimo u svom ormaru. Nimalo klasična, a istodobno decentna, ova se boja uklapa uz sve najučestalije nijanse koje nosimo u jesenskim danima, kao što su crna, smeđa, siva i nude.

Bordo ruksak očarao nas je na prvu

Kada spojimo burgundi boju s modnim dodatkom, rezultat ne može biti ništa manje od očaravajućeg. Nedavno smo pisali o Tommy Hilfiger torbicama u efektnoj boji crvenog vina, a sada smo upikirali adidas ruksak.

adidas santiago ruksak

Omiljeni Santiago model očarao nas je svojim mini izdanjem te je nosiv uz sve naše dnevne outfite. Bilo da planirate vikend s best frendicama ili jednodnevno španciranje gradom, ovaj mini ruksak rezerviran je za sve i bez sumnje će vam pružati retro izgled kamo god se uputili.

adidas santiago ruksak

Možete ga nositi u ruci ili preko ramena, a unutar njega imate i jedan dodatni pretinac za sve one esencijalne potrepštine, osobito ključeve koje nikada ne možemo naći na kraju dana.

adidas santiago ruksak

Adidas ruksak burgundi boje ovih bi nam dana bio najljepši poklon!

Iako su ruksaci nekoć predstavljali sportski dodatak, danas su jedan od najčešćih odabira poznatih trendsetterica. Osobito adidas Santiago ruksak koji smo kroz godine vidjeli u brojnim efektnim varijantama.

adidas santiago ruksak

Ako i vi volite burgundi boji i radije birate ruksak nego sve crossbody torbice, onda svakako škicnite na adidas stranicu i saznajte još više detalja o istome. Iako ne dostavljaju u Hrvatsku, sigurni smo da će se vrlo brzo pojaviti na našim policama.