FOTO by adidas

Moda

Novi adidas Samba model ukrašen Hello Kitty detaljima

admin 17. lipnja 2024.

Ništa bez crvene mašne...

Od namještaja i gadgeta pa do odjeće i tenisica, svjetski poznati lik bijele mačke s crvenom mašnom neizostavan je detalj kada je potrebno naglasiti slatkoću. Tako Hello Kitty viđamo i u mnogim suradnjama, a jedna od onih koja nas uvijek razveseli je ona s brendom adidas.

Početkom prošle godine pisali smo o dolasku novih Samba & Hello Kitty tenisica, a sada predstavljamo i novi 2.0 model koji je oplemenjen nekim novim bojama i detaljima.

Hello Kitty adidas samba tenisice
Foto: adidas

Tenisice dolaze u bijeloj boji, a kroz čitav bočni dio vidljivi su ušiveni portreti legendarnog lika iz crtića. Izrazito povišen džon dolazi u jarko razigranoj ružičastoj boji kako bi komplementirao nešto rezerviranije, tamnije boje na gornjem dijelu.

Prednji dio prikazuje prepoznatljivi “T oblik”, ali za razliku od svog prethodnika ovaj model dolazi u sivoj boji u fino brušenom antilopu.

Hello Kitty adidas samba tenisice
Foto: adidas

Crna boja vidljiva je na stražnjem dijelu kao i u formi tri crne pruge koje nadopunjuju već prepoznatljive logotipove s jezika.

Umjesto standardnog Samba potpisa na bočnoj strani ovaj put dolazi natpis Hello Kitty, a čitavu priču zaokružuje slatka crvena mašna instalirana na vezicama modela.

Hello Kitty adidas samba tenisice
Foto: adidas

Ovaj model bit će dostupan na europskom tržištu od kraja lipnja po cijeni od 115$ i spreman je za sve koji kreću u ljeto na najrazigraniji mogući način.