FOTO by Adidas

Obuća

Novi adidas & Marge Simpsons Superstar model izgleda baš slatko

admin 20. listopada 2022.

Kada Marge raspusti kosu...

Za sve koji ne znaju Marge je rođena sa sijedom kosom pa su joj roditelji od srama u djetinjstvu krenuli bojati kosu u plavo i takva je ostala zauvijek. Osim plave boje njena kosa ima neuobičajeni oblik što je bio sasvim normalan stil tijekom 60-ih nazvan – beehive hairstyle.

adidas x Marge Simpson Superstar tenisice
adidas x Marge Simpson

Margeina prepoznatljiva frizura plave boje u obliku košnice inspirirana je kombinacijom glumice u “Bride of Frankenstein” i stila koji je Margaret Groening nosila 1960-ih.

Margeina frizura jedan je od najprepoznatljivijih Simpsons simbola, a sada je popularni brend adidas odlučio svoj Superstar model posvetiti glavnoj junakinji popularne animirane serije.

adidas x Marge Simpson

Simpsoni i adidas imaju dugu i uspješnu povijest suradnji, a sada je došlo vrijeme da matrijarhu ove obitelji daju njezinu vlastitu “Zvijezdu“.

adidas x Marge Simpson

Kompletan model prekriven je plavim krznom koje zapravo predstavlja kosu Marge Simpson, a njeno lice vidljivo je s oba para s vanjske strane. Na nekoliko mjesta vidi se logotip Simpsonsa, a jedino prepoznatljivo na ovom Superstar modelu je bijela kapica na vrhu.

adidas x Marge Simpson Superstar tenisice
adidas x Marge Simpson

Trenutno se još ne zna točan datum izlaska ovog modela, ali s obzirom da se radi o jesenskom modelu ne sumnjamo da ćemo uskoro znati više informacija.