FOTO by Zara

Moda

Nove Zara haljine znak su da uskoro moramo u shopping

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

6 modela prigodnih za ljetne radosti koje nas očekuju!

Lagani ljetni povjetarac i toplo vrijeme od nas zahtijevaju da iz ormara izvučemo sve one lagane komade napravljene od prozračnih i lepršavih materijala u kojima možemo neometano obavljati svakodnevne aktivnosti.

15 modela House haljina po sniženim cijenama koje moramo posjedovati u garderobi

Neovisno o tome idemo li do grada na kavu ili obaviti poslovne zadatke, haljine su izbor za kojim najčešće posežemo u ovim vrućim ljetnim danima i prepuštamo se njihovoj ljepoti.

229,90 kn

Slove kao favoriti u ljetnoj sezoni, a zahvaljujući brojnim high street brendovima, možemo ih pronaći u raznim primjercima zbog kojih ih smatramo saveznicama za svaki dan.

299,90 kn

Znamo da od viška glava ne boli, stoga smo se uputili do Zara web shopa kako bi pronašli par noviteta koji će biti glavne uloge naših outfita dok odmaramo na godišnjem uz miris mora.

299,90 kn

6 zanosnih ljepotica u upečatljivim izdanjima i tonovima šarenih boja svojom nam pojavom pomažu da usporimo sa svime i prepustimo se čarima sunca, te se zaigramo modom.

199,90 kn

Krase ih prugice, vezovi, volani i pufasti rukavi, a osim što izgledaju atraktivno i senzualno, lagano se kombiniraju uz sandale, elegantne natikače i lagane modele tenisica.

999,90 kn

Udobnost i chic koji pružaju je sve ono što nam treba u casual i večernjim lookovima, jer u danima kada smo daleko od ureda i poslovnih obaveza ne preostaje nam ništa drugo nego se posvetiti sebi i maksimalno uživati.

199,90 kn