FOTO by Zara

Moda

Nove Zara cipele upotpunjuje mistična ljubičasta boja!

Viktoria Mikulić 24. listopada 2022.

Pravi jesenski modni dragulj koji će biti glavni adut na svim partyjima…

Kada govorimo o salonkama, moramo priznati da su nam najljepši klasični modeli koji zrače elegancijom i profinjenošću. Visoka stiletto potpetica i prednjište u špic sasvim su dovoljni da nogu stave u prvi plan.

Još kad k tome pridodamo neku upečatljivu boju poput vatrene crvene ili kraljevsko plave, salonke postaju finalan touch svih naših večernjih lookova.

Ipak, tu i tamo poželimo promjenu i spremni smo jednostavnost zamijeniti nečim efektnijim, kao što su upravo pristigle salonke iz Zare. One dolaze u neodoljivoj ljubičastoj boji koja je već sama po sebi dovoljno atraktivna, a ono što ih zapravo čini posebnima je cvjetni motiv s prednje strane.

Ove salonke vidimo uz stylish hulahopke i baršunastu haljinu. Riječ je o cipelama od brušene kože koje je, osim u ljubičastoj, moguće pronaći i u crnoj boji uz koje obavezno morate iskombinirati ljubičastu ili crvenu haljinu.

Mi ipak prednost dajemo ljepoticama u boji fuksije koje će se sa sigurnošću rasprodati u trenu. Njihova cijena iznosi 549,90 kuna, a ako i vi ove glamurozne salonke u zadnjim mjesecima u godini želite imati uz sebe, onda biste ih svakako trebali nabaviti putem LINKA!

Bez obzira spremate li se za nečije vjenčanje ili već sada škicate obuću za svečane domjenke, blagdanske proslave ili za najluđu noć u godini, ove cipele pun su pogodak za sve navedeno.