Bizar

Nove UGG natikače – “podižu prašinu”, a zatim je spremno i počiste!

admin 03. lipnja 2020.

Kombinacija street stylea i ovisnosti o čistoći

Volimo kad naiđemo na proizvode koji nas svojim dizajnom inspiriraju i kojima posvetimo komad teksta kako bi predstavili multifunkcionalnosti za koje proizvođač nije niti znao.

Inspiraciju smo ovaj puta pronašli u novom modelu UGG natikača koje svojim dizajnom govore – spremna sam za kavicu na rivi, ali i za jednu brzinsku generalku dnevnog boravka.

UGG sandale – 83,00€

Protiv potplata nemamo ništa protiv, izgledaju identično kao i većina UGG sandala, ali problem se javlja na gornjem dijelu koji instant podsjeća na čistač prašine, onaj kojeg smo navikli gledati na Top Shopu.

UGG sandale – 83,00€

Olakotna okolnost za ovaj model je što resice dolaze u trendi traper uzorku i što je UGG logo jasno vidljiv, ali bez obzira na sve prva asocijacija na njih je – prašina!

UGG sandale – 83,00€

Još jedna olakotna okolnost je ta što su trenutno na sniženju te dolaze s cijenom od 83€ pa ako imate problema s prašinom koju želite eliminirati, a istodobno izgledati fancy, ovo je model za vas.

U nastavku čekirajte galeriju u kojoj vam donosimo top 5 fashion čistača za prašinu koje možete nabaviti na Amazonu po puno prihvatljivijim cijenama.