FOTO by UGG

Bizar

Nove UGG(ly) tenisice koje nam ne trebaju

admin 18. veljače 2022.

Ono kad Chewbaccu zamete snijeg...

Imali smo u kvartu slastičarnu koja je radila odličan sladoled. Svakog dana stajali smo u redu i divili se šarenim slatkim kuglicama s okusom vanilije, čokolade, jagode… Sladoled je bio toliko dobar da su i djeca iz susjednih kvartova dolazili po njega. Jednog dana slastičar je odlučio, osim sladoleda, proširiti ponudu, i uz sladolede odlučio prodavati i burek.

Imao je najgori burek u gradu i nitko ga nije jeo. Pouka priče je jednostavna – drži se onoga u čemu si dobar.

Sličnu sudbinu na svoja je leđa etiketirao i popularni brend UGG, koji već godinama svojim preslatkim modelima čizmica grije naša stopala i uveseljava svaki outfit. Svi volimo UGG čizmice i spremni smo putovati do najbližeg šoping centra kako bismo ih kupili.

No, oda iz UGG-a odluče u svoju ponudu uvrstiti i tenisice, obaviju ih bijelim krznom i daju nam materijala za još jedan u nizu članka rubrike Bizar. Iako će nekima biti slatke, ovo nije ono na što smo navikli od ovog brenda.

Foto: UGG

Iz UGG navode da je ovaj model inspiriran “West Coast” načinom života te predstavlja DNK kalifornijskog načina života.

Foto: UGG

Iako izgledaju kao udobna obuća s visokim potplatom ne možemo prijeći preko krzna koje nalikuje na Chewbacca model s čijim su se uzorkom neki brendovi previše zaigrali.

Foto: UGG

Posljednji čavao u lijes ovaj je UGG model zabio sa svojom cijenom koja iznosi 1450,00 kn. Ako u obzir uzmemo da toliko košta i prosječan model njihovih visokih čizmica jasno je što ćemo odabrati.