FOTO by Puma

Moda

Nove Puma tenisice donose fuziju fashion i futurističkog izričaja

admin 26. svibnja 2020.

Oduševio nas je povratak predimenzioniranih vezica

Uz dužno poštovanje svim krpicama i modnim dodacima o kojima pišemo, ovo je godina obuće i svakodnevno svjedočimo novim modelima koji nas oduševljavaju.

Čak i ako zanemarimo količinu adidas Superstar modela koji se lansiraju povodom 50 godina brenda, lako je zaključiti da izbor nikad nije bio veći.

Iako su nas proteklih godina oduševljavale svojim mašnama i slatkim detaljima, ove godine muku mučimo s pronalaskom Pumica koje će nam na prvu stvoriti onaj topli osjećaj oko srca.

I taman kad smo počeli gubiti nadu ugledali smo novi Puma Cali model koji nas je razveselio svojim predimenzioniranim vezicama.

Model dolazi u suradnji s dizajnerima iz Londona, a fokus je bio na futurističkom dizajnu oplemenjenom fashion detaljima.

Iako modelom prevladava crna i bijela boja, ovisno o kutu gledanja lako su uočljive i neke življe nijanse.

Neon zeleni vrhovi na predimenzioniranim vezicama i svijetlo plavi logo na stražnjem dijelu detalji su koji podižu kompletan dizajn.

Puma x Central Saint Martins Cali model dolazi s porukom, a ona predstavlja inovativnu i ekološki osviještenu kolekciju namijenjenu promicanju očuvanja vode na našem planetu.

Materijali korišteni u izradi dio su eko friendly priče i osim svog dizajna mogu se pohvaliti i odgovornošću prema prirodi.

Model je dostupan unutar Puma web trgovine po cijeni od 130$.