Make-up

Nove Noelle četkice – must have svih šminkerica!

Viktoria Šafranić 24. travnja 2017.

Pravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca može postići svatko i to zahvaljujući brandu Noelle

Svaka ljubiteljica šminke zna da su za savršen izgled potrebni odgovarajući kistovi, a u tvornici vrhunskih make up četki i kistova stvorena su čak dva nova seta za šminkanje. Set četki u samostojećem eutiu i komplet od 3 spužvice za nanošenje pudera od sad su postali dio Noelle proizvoda koji su se na hrvatskom beauty tržištu već dokazali.

Samostojeći etui, u kojem kistovi ostaju zaštićeni od vlage, prašine i drugih nepoželjnih utjecaja bit će idealan suputnik u kozmetičkoj torbici, ali i sastavni dio svake make up police, a u sebi sadrži 10 kistova. Elegantni kistovi u bijelom kožnom pakiranju, osim svojom kvalitetom plijenit će pažnju i vrhunskim dizajnom. Sjenilo, rumenilo, bronzer ili puder u prahu lako se nanose uz pomoć ovog kompleta kistova od vrlo kvalitetne, guste i mekane sintetičke dlake prilagođene svakom tipu kože. Drugi set branda Noelle, koji sadrži 3 make up spužvice za blendanje, hit su proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici.

Beautyblenderi su savršeni za nanošenje tekućih pudera, primera, kremastih rumenila ili highlightera, a svojim jedinstvenim oblicima omogućavaju jednak nanos po cijelom licu i besprijekornu podlogu kao bazu svakog dobrog make upa. Stručnjaci naglašavaju kako je za savršen izgled tijekom cijelog dana, osim dobrog pribora, iznimno važno pravilno održavanje i čišćenje istih.

Omiljeni kistovi, četkice i spužvice svojim dizajnom i kvalitetom prate najnovije trendove u svijetu make upa, a šarmantnim pakiranjem pokazuju da je i estetika make up pribora bitna. Novi Noelle setovi, kao jamac profesionalnog make upa, dostupni su u svim BIPA trgovinama.

Cijena kistova u praktičnom etuiu od eko kože je 149,90 kuna, a komplet od 3 beautyblendera za nanošenje tekuće podloge dostupno je po cijeni od 79,90 kuna.