Njega kože

Nove NIVEA uljne kreme za ruke dolaze u dvije verzije – slatkoj i voćnoj!

Viktoria Šafranić 27. studenoga 2017.

Miris vanilije u kombinaciji s uljem badema te miris cvijeta trešnje s uljem jojobe...

Ruke su naši svakodnevni suputnici – trebamo ih za sve: dodire s voljenima, rad, kućne poslove i hobije. Njima se sporazumijevamo i dobivamo osjećaj za svijet oko nas. Zato moramo posebno pažljivo njegovati kožu ruku, hidratizirati je i zaštititi.

Samo njegovane ruke nam omogućuju da u potpunosti uživamo u svemu što nas okružuje. Zahvaljujući novim uljnim NIVEA kremama za ruke možete imati sve, pa čak i više – njegujući ruke, njegujete svoja osjetila!

Nova linija krema pretvara nanošenje kreme u senzualno iskustvo. Nježni mirisi ugađaju vašim osjetilima, dok formula s uljim hrani kožu i štiti je do 24 sata.

Nova NIVEA njega za ruke s uljem dolazi u dvije nježne verzije – slatkoj s mirisom vanilije u kombinaciji s uljem badema, te voćnoj s mirisom cvijeta trešnje i uljem jojobe.

S više od 100 godina iskustva u njezi kože, ovo je prva linije NIVEA njege za ruke s formulom ulje-u-kremi koja kombinira dragocjene sastojke, njegujuća ulja i opuštajuće mirise. Ova jedinstvena formula kožu ostavlja mekom na dodir i zaštićenom, dok nježni mirisi djeluju na ostala osjetila.

Brzo upijajuća formula ne ostavlja masni ili ljepljivi trag na koži. Koža je neodoljivo glatka i meka, a neodoljivi mirisi potiču dobro raspoloženje tijekom čitavog dana! Formule ne sadrže paraben ili mineralna ulja.

Uljna krema za ruke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

Uljna krema za ruke NIVEA Vanilla & Almond Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom vanilije i bademova ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

 

Preporučena maloprodajna cijena uljnih krema za ruke 19 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite https://www.nivea.hr