FOTO by SBD / Instagram @itspoultrynmotion

Moda

Nove Nike tenisice u pastelnim bojama prava su uskrsna poslastica

Daria Lovrić 08. travnja 2022.

Stiže nam Nike Dunk Low “Easter” model tenisica za prave fashionistice

Uskrs je pred vratima, a Nike nam je pripremio pravu deliciju za nadolazeće blagdane. Radi se o uskrsnom modelu koji nas je osvojio na prvu, a dolazi u kombinaciji pastelnih boja.

Tenisice su u zadnjih nekoliko godina ključan komad i nosimo ih tijekom cijele godine. Kombiniramo ih s haljinama i suknjama, nosimo na posao, u šetnju ili u grad. Upravo radi njihove praktičnosti imamo izgovor za kupnju još jednog modela.

Baza ovih neodoljivih tenisica je baby plava i lila, dok su detalji poput prepoznatljivog Nike znaka i etikete u boji breskve. Kako bi zaokružio cijelu priču i upotpunio dizajn, potplat je u kombinaciji lila i bijele.

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama i hipe-u koji se stvara oko ovog šarmantnog para vjerujemo da će postati jedan od najpopularnijih Nike-ovih modela.

Još nije potvrđen datum kada ih možemo očekivati na policama, ali budući da se radi o uskršnjoj kolekciji vjerujemo da nećemo još dugo čekati.

Znamo da stižu u travnju, a nekako se nadamo da će uskrsni zeko umiješati svoje prste i ubrzati cijeli proces. Dok ne dođu u Hrvatsku, moći ćete ih naručiti preko službene stranice, a cijena će im biti $110 . Jedva čekamo!