FOTO by Nike

Moda

Nove Nike Pegasus tenisice za aktivne fashionistice!

Mia Vodopija 11. lipnja 2021.

U moru sportske obuće, ako postoji jedan brend koji njeguje zanimljiv dizajn tenisica, to je nesumnjivo Nike

Ljeto je najbolje vrijeme da izađete iz kuće, šetate kvartom i otkrivate svoj grad. U šetnju možete povesti članove obitelji, dečka, curu, prijateljice ili pak cimerice.

Fizička aktivnost je zdrava za tijelo i dušu, a nakon dobro odrađenog treninga, plesa ili šetnje, osjećamo se bolje i vedrije. Trebamo imati na umu da ne možemo šetati ili trčati u bilo kojim tenisicama te obratiti pozornost da određeni tereni trebaju drugačije materijale tenisica.

Sportska obuća, ako je suditi po njenoj internetskoj popularnosti, gotovo se izjednačila s onom razinom entuzijazma koju žene gaje prema cipelama na visoku petu.

U moru sportske obuće, ako postoji jedan brend koji njeguje zanimljiv dizajn tenisica, to je nesumnjivo Nike – jedan od najtraženijih brendova koji svoju popularnost može zahvaliti kvalitetnim tenisicama sa suptilno izraženim logom.

Za sve fanove besplatne fizičke aktivnosti – hodanja i/ili trčanja, imamo dobru vijest za vas! Naš odabir je pao na nove tenisice u šarenoj boji koje će unijeti topline u vaše proljetno-ljetne kombinacije!

Nike je lansirao nove tenisice za žene kojima nas potiče da nađemo svoja ‘krila’. Nike Pegasus Trail 3 ima onu jastučnu udobnost koju volite, s dizajnom koji odaje počast klasičnom Pegasusovom izgledu.

Više podrške oko sredine stopala pomaže vam da se osjećate sigurno na svom putu. Mrežica tenisica pruža prozračnost, a dinamični sustav pojasa oko sredine stopala pruža vam sigurnu potporu dok se nosite s neravnim putovima.

Ove kvalitetne tenisice su odličan poklon koji možete kupiti sebi ili nekom drugome – checkirajte ih OVDJE!