FOTO by Nike

Moda

Nove Nike Cortez tenisice u bojama lavande prizivaju proljeće

admin 27. veljače 2023.

Nježni pastelni tonovi na modelu koji obožavamo

Nadamo se da je ovaj snijeg za vikend bio posljednji trzaj zime da pokaže svoje zube i da će nam, malo po malo, lagano pristizati ljepši dani. Kroz koji tjedan pozdravit ćemo proljeće i nadati se da će ono sa sobom donijeti puno sunca i živih boja u kojima ćemo uživati.

Iako je lavanda cvijet koji cvijeta krajem proljeća, iz Nikea su predstavili svoj najnoviji Cortez model na kojem su iskoristili svu raskoš te predivne pastelne boje.

Ta nježna pastelna boja dodat će dozu romantike i na najobičnijem modnom komadu, a kako neće na najljepšem Nike modelu obuće.

Kombinacija klasične i brušene kože u bijeloj boji pridodaju jednostavnosti ovog modela i dodatno naglašavaju dvije nježne boje koje vidimo na Nike logotipu, na potplatu na stražnjem dijelu na kojem “Cortez” natpis podsjeća na Barbie svijet.

Iako u posljednje vrijeme Cortez model ne dolazi često, onda kada dođu pripreme pravu poslasticu u koju se momentalno zaljubimo.

Ovaj predivni model koji slavi dolazak i buđenje prirode ima svako pravo da ga proglasimo najromantičnijim ovogodišnjim modelom obuće i vjerujemo da je ljestvica postavljena vrlo visoko.

Ako dijelite naše mišljenje pratite Nike web trgovinu jer će uskoro objaviti više detalja o datumu dolaska i cijeni ovih ljepotica.