FOTO by Moschino

Moda

Nove Moschino torbice s motivom Zekoslava Mrkve svojim dizajnom plijene pažnju!

Daria Lovrić 18. travnja 2023.

Još jedna suradnja popularnih brendova donosi kreativne novitete!

Popularne crtane junake uz koje smo odrastali, osim na TV-u gdje su igrali glavne uloge, viđamo ih i kao važan dio brojnih modnih kolekcija. Uz omiljenog mišića Mickeyja Mousea, još se nekoliko junaka učestalo pojavljuje u modnom svijetu.

Moschino torbica Zekoslav Mrkva – 695€

Kultne junake viđamo na obući, modnim dodacima i odjeći, a nerijetko ukrašavaju i naš home dekor. Jedan od najprepoznatljivijih je i Zekoslav Mrkva koji je već nekoliko puta krasio Moschino komade, a sada je opet u centru pažnje.

Nove Moschino torbice

Već smo vam predstavili Moschino salonke s motivom Zekoslava Mrkve, a sada je vrijeme za torbice. Unutar nove Moschino kolekcije pronašli smo šarmantne modele torbica kreirane u suradnji s Looney Tunesom.

Za velike obožavatelje Zekoslava Mrkve tu je siva torbica u obliku veselog zeca koja će mamiti poglede gdje god se pojavili.

Naš favorit je ipak mini torbica u obliku srca crvene boje. Šarmantni primjerak krase lik Zekoslava Mrkve, Moschino logotip te zlatni lanac.

Moschino torbica Zekoslav Mrkva – 595€

Odličan su izbor za španciranje gradom i odlazak na kavu s prijateljicama. Ovaj presladak accessories začinit će vaš svakodnevni look i podići basic komade poput traperica i T-shirta na jedan viši nivo.

Ako su i vas očarali ovi šarmantni noviteti, škicnite ih putem Moschino web trgovine.