FOTO by Michael Kors

Moda

Nove Michael Kors torbice upotpunjene su pastelnim bojama!

Viktoria Mikulić 11. travnja 2022.

Zelena, plava, roza, svaka je posebna na svoj način...

Najviše volite crossbody torbice koje možete prebaciti oko ramena i uz koje možete obavljati sva vaše dnevne aktivnosti? Najugodnije se osjećate s ruksakom u kojim stanu sve vaše potrepštine, a koji vas u nijednom trenutku ne opterećuje?

Favorit su vam malene torbice koje izgledaju upečatljivo baš zbog svoje minijaturne veličine? Ili ste zaljubljenik u kamera torbe koje možete nositi posvuda? Oduvijek ste više voljeli pastelne boje? Vedra ste osoba i na svijet gledate ružičastim naočalama, stoga i ono što nosite mora biti u istom veselom tonu? Ili jednostavno volite torbice i smatrate da nema ljepšeg modnog dodatka?

Onda dopustite da vas osvojimo novom kolekcijom američkog brenda Michael Kors koja će zadovoljiti gotovo svačije kriterije i očekivanja.

Ovog puta, izdvojili smo 10 primjeraka koji će vrlo brzo nestati s njihovih polica, a koji će se tako savršeno uklopiti uz svaki vaš proljetni look. Rezervirane su za dnevni i večernji izlazak, za ležernije i važne prigode…

Najviše nas je šarmirao opušten, ali luksuzan Rhea ruksak koji dolazi u kombinaciji umjetne kože i Michael Kors inicijala, a na vama je da odabere svog modnog suputnika u nadolazećim mjesecima.

Sve modele možete pronaći putem njihove službene stranice!