FOTO by Michael Kors / @michaelkors

Moda

Nove Michael Kors torbice u ombre ljetnom ruhu!

Daria Lovrić 27. svibnja 2022.

10 stylish modela u pastelnim bojama – želimo ih sve!

Jeste li ljubiteljica ruksaka, mini torbica ili crossbody torbica u novoj čarobnoj Michael Kors kolekciji ćete sigurno pronaći model za sebe.

Osjećate li se najugodnije s ruksakom u koji stane apsolutno sve što vam je potrebno, ali vas u nijednom trenutku ne opterećuje, izgleda chic i upotpunjuje svaki ljetni look? U ponudi poznatog brenda Michael Kors pronašli smo dva prekrasna modela u ombre izdanju.

Bijeli ruksaci dolaze u dvije varijante – oceansko plavoj i koraljnoj nijansi. Popularan ombre efekt ste vjerojatno viđali na frizurama, u uređenju interijera, ali i na modnim komadima. Ovog puta efektan ombre je preslikan na upečatljive ruksake koji će postati najtraženiji modni dodatak sezone.

Ako ne volite ruksake, ali ste „ludi“ za ombre efektom u novoj kolekciji možete pronaći i malu torbicu u kombinaciji oceansko plave i bijele sa srebrnim lancem koja će se savršeno uklopiti u vaš outfit dok budete šetali uz more.

Za obožavateljice malih torbica, Michael Kors lansirao je nove modele u popularnoj ružičastoj, koraljnoj, oceanskoj i nebesko plavoj boji. Šarmantne torbice možete prebaciti i preko ramena kako vam ne bi smetale i sputavale vas u svim ljetnim aktivnostima.

Ako je i vas očarala ljetna kolekcija torbica poznatog brenda, naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji: