FOTO by Mango

Moda

Nove Mango torbice obasute su srcima!

Viktoria Mikulić 10. siječnja 2023.

Ususret najzaljubljenijem mjesecu u godini, stigla je nova kolekcija...

Camille x Mango kolekciju dizajnirala je englesko-francuska influencerica Camille Charrière. Kreirala je ekskluzivnu kolekciju odjeće i modnih dodataka kojom dominiraju saten i gliteri te prozirni odjevni predmeti idealni za posebne izlaske. Ususret Valentinovu koje je za nešto više od mjesec dana, mi smo odlučili izdvojiti 4 modela torbica koje su savršen poklon za svaku trendsettericu.

45,99 €

Mango torbice rezervirane za Valentinovo!

Prvi model neobičnog je oblika i dolazi u dvije boje, puderasto rozoj i crnoj, a krasi ih remen s kopčom prepunom cirkona i detalj srca sa strane. Ove torbice predivno će se uklopiti uz sve zimske lookove, od dnevnih do večernjih odjevnih kombinacija.

45,99 €

Za sve ljubiteljice animal printa, posebice leopard uzorka osvojit će mini torbica s privjeskom u obliku srca koje je ujedno i zrcalo. Ova torbica rezervirana je uz sve fancy outfite i stvorena za žene koje imaju svoje JA i ne boje se istaknuti iz mase.

39,99 €

Šećer na kraju je crna torbica koja dolazi u obliku srca. Napravljena je od satena i dolazi s metalik kopčanjem, a možete je nositi na dva načina, u ruci ili preko ramena.

39,99 €

Nove Mango torbice definitivno su primjerci koji će se vrlo brzo rasprodati pa ako na umu ovog Valentinova imate jednu pripadnicu nježnijeg spola, razveselite je novim accessoriesom koji će joj zasigurno izmamiti širok osmijeh na licu.

Camille x Mango kolekciju možete pronaći na shop.mango.com/hr!