Iće & piće

Nove Magnum praline s okusima mliječne i bijele čokolade te hrskavog badema!

Viktoria Šafranić 29. ožujka 2021.

Slatkoljupci, tko je za jedan zalogaj?

Svakog ponedjeljka ujutro promišljamo na koji način si olakšati i zasladiti predstojeći tjedan, u koje će nas dočekati silne obveze i gomila novih izazova…

Netko će si priuštiti više slobodnog vremena za šetnje, odlazak u kino ili kazalište kako i barem na trenutak zaboravili na sve ostalo. Drugi će večeri kratiti u filmovima, serijama ili vrućoj kupki, koji će ih opustiti i pripremiti za ostatak tjedna.

Svim ljubiteljima slatkog samo je jedno na umu, započeti ponedjeljak zavodljivom slatkoćom uz koju će nepca zaigrati. Takav neodoljiv okus krije se u novim Magnum pralinama pod nazivom ‘Magnum bites’ koje su okusom nalik popularnim sladoledima, samo u mini izdanju.

Poznati proizvođač pronašao je savršenu ravnoteža pucketanja čokolade Magnum i baršunastog sladoleda od vanilije, od sada dostupnoj u dijelovima veličine zalogaja.

Ovi noviteti slatki su kao i sve drugo što proizvedu, a možda mrvicu i slađi. Svako pakiranje sadrži 4 klasična okusa bijele čokolade, mliječne čokolade i badema. ⠀ ⠀

Zaboravite na kolač jer poslužiti njih kao desert nakon večere, bit će nešto najbolje što vaši gosti mogu zamisliti. Definitivno će biti pobjednici menija, štogod drugo pripremili.

Prema komentarima, bademi su vjerojatno najbolji jer ipak sadrže malo dodatne teksture iako su mlijeko i bijela čokolada također ukusni. ⠀

Oni su za sada dostupni u Tesco prodavaonicama po cijeni od 3,50 funti, što je prilično skupo. Nadamo se da će u ovaj asortiman ubaciti još ponešto poput ukusnih dvostrukih karamela te da ćemo Magnum praline uskoro vidjeti i na domaćem tržištu.