Nove Lush pjenušave kupke vraćaju nas u djetinjstvo

Engineer 26. kolovoza 2018.

I baš kad smo mislili da smo odrasli na tržištu se pojavio proizvod koji će probuditi dijete u nama

U Lush prodavaonice upravo je stigla nova linija “Bubble brush” pjenušavih kupki uz koje ćete uživati više nego ikad. Uz Candy, Lemon i Mint pjenušave kupke pronađite kreativca u sebi i od obične kupke napravite pravo remek djelo. Uz to, tu je i “Forever Blowing” pjenušava kupka koja nas vraća u vrijeme kada smo puhali balone od sapunice.

Uz ove nove višekratne pjenušave kupke oblika kista potrebno je samo malo mašte da balončiće pretvorite u pravo umjetničko djelo!

Candy bubble brush

Stvorite živahne ružičaste tonove u kadi uz slatki miris bombona koji će vas mamiti na još. Ako ste se osvijestili i razmišljate o prelasku na život bez plastike, vrijeme je da izađete iz kreveta i vidite oko čega se digla cijela frka.

Lemon bubble brush

Zamahnite i stvorite osvježavajuće balončiće te obojite vodu žarko žutom bojom. Okružite se mirisima limete i slatke divlje naranče.

 

Mint bubble brush

Kao Picasso stvarajte umjetnost, ali u svojoj kadi! Poigrajte se plavom bojom te zamirišite sve uljima paprene metvice i divlje slatke naranče. Sigurno ćete stvoriti Big Splash u svojoj kupaonici.

I’m Forever Blowing Bubbles

Prođite po vodi kako biste stvorili pjenu prije nego što vam posluži za puhanje balona. Uz pjenušavu kupku I’m Forever Blowing Bubbles nećete moći dočekati novu priliku za kupanjem jer su opuštanje i zabava zagarantirani dok pušete balone mirisa grejpa i limuna!

Pronađite svoj omiljeni ili kombinaciju više njih i dopustite da vas vaša kupka vrati u djetinjstvo. Svi proizvodi mogu se nabaviti u Lush prodavaonicama ili na Lush web shopu.