FOTO by Nike

Moda

Nove kraljevsko plave Nike tenisice s potpisom ljeta

admin 03. svibnja 2021.

Bistro more i vedro nebo - tko ne bi obožavao plavu boju!

Iako nam pogled kroz prozor to ne govori samo nas tjedni dijele od dolaska ljeta i uživanja po obalama našeg Jadrana.

Bez obzira na koju se destinaciju uputili čeka vas prekrasan krajolik, modro more i predivne plaže okupane suncem.  Nema boljeg osjećaja od ležanja na plaži i gledanja u daljinu kako nebo ljubi more.

Prekrasna fuzija dvije nijanse uz lagani šum mora stvara nezaboravni trenutak u našem sjećanju pa stoga ne čudi da je plava jedna od najomiljenijih boja našeg spektra. Nakon hvalospjeva plavoj boji teško da smo mogli ostati imuni i ne posvetiti par redaka novom Nike Air Force 1 modelu.

Već pri prvom pogledu na njegovu, pomalo hipnotizirajuću, kraljevsko plavu boju isključujemo sva naša čula i prepuštamo se zvukovima galebova, valova i ostalih ljetnih melodija.

Kombinacija kože i brušene kože kombinira dvije nijanse plave, a uz bijelu boju potplata i jezika vidljivi su i tragovi crvene te narančaste. 

Ovaj model pruža već standardiziranu udobnost koja vam jamči puno laganih koraka kako bi šetnja jadranskom obalom i razgledavanje njenih ljepota bila što duža.

Nike Air Force One u kraljevsko plavoj boji bit će dostupan unutar Nike web trgovine sredinom svibnja po cijeni od 110$.