FOTO by H&M

Moda

Nove komfy pidžame iz H&M-a krase preslatki Mickey Mouse i Snoopy

Krešimir Šustić 19. studenoga 2020.

Toliko su dobre da bi se po cijele dane samo izležavali

Hladnije vrijeme koje nam lagano dolazi, nekako u nama budi lijenost zbog koje nemam potrebe toliko često izlaziti iz vlastitih domova.

Po cijele dane bismo se najradije samo izležavali, bingali serije na Netflixu uz pregršt slastica i gurmanskih delicija koje nam donosi adventski period godine.

29,99 €

Za takvo nešto ne treba puno, već samo pretplata na najpopularniju internetsku platformu, udoban naslonjač, topla dekica i modni komadi uz koje ćemo se osjećati cozy.

Osim popularnih plišanih trenirki, idealnih za ležernost, većina nas voli provoditi vrijeme u udobnim pidžamama za potpuni “ne da mi se ništa” doživljaj.

29,99 €

Mnogi su brendovi u svoje nove kolekcije uvrstili primamljive primjerke koje krase najljepši uzorci, božićni motivi, ali i šarmantni crtani likovi zbog kojih izgledaju posebno atraktivno.

19,99 €

Nas se najviše dojmila ona iz H&M koja je ukrašena preslatkim mišem Mickey Mouseom i psićem Snoopyjem kako bi oživjeli dijete u nama i bezbrižno uživali.

19,99 €

Mekani i komfy modeli dolaze u različitim bojama, sastoje se od gornjeg i donjeg dijela, te su idealni za cjelodnevno ljenčarenje i vikend odmor.

19,99 €

Nakon što smo odabrali onu savršenu, vrijeme je da se vratimo u vodoravan položaj, opustimo moždane vijuge i nastavimo ne raditi ništa uz omiljeni film ili seriju.

19,99 €
19,99 €