FOTO by Jimmy Choo

Moda

Nove Jimmy Choo salonke u boji Milka čokolade!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2023.

Odvažne i božanstvene, nove cipele meka su za sve zaljubljenice u modu!

Tko kaže da čokolada i moda ne idu zajedno? Zamislite jedan ležeran dan u travnju, ispijate margaritu na vlastitoj terasi, sjedite u nekom udobnom boho naslonjaču, jedete najfiniju Milka čokoladu s okusom jagode i cheesecake, dok vam stopala krase nove Jimmy Choo salonke. Oh da, o ovome bi se zaista dalo maštati…

jimmy choo lila salonke

Jimmy Choo lila bombončići rezervirani za sve fashionistice!

jimmy choo lila salonke

Ako jednu boju posebno volimo u proljetnim mjesecima, onda je to lila nijansa koja je uvijek u trendu. Jimmy Choo je još u rujnu na svom Instagram profilu objavio ove krasotice te time prikazao maleni sneak peek nadolazeće proljetne kolekcije, a uz iste su stavili i simboličan opis: Super Heroine. S razlogom su ih ovako nazvali je su ove odvažne cipele zaista meka za sve zaljubljenice u modu.

Iako još uvijek nismo zaplovili u proljeće, Jimmy Choo salonke pod nazivom Talura stigle su unutar njihovog asortimana, a mi ne možemo biti sretniji. Napravljene su od meke lakirane kože, a krasi ih i neodoljivi zlatni lanac oko gležnja, koji je simbol nove Diamond kolekcije. Kultni brend ovim modelom donosi jedan suvremeni pristup klasičnim salonkama.

Jimmy Choo lila krasotice prava su modna fantazija!

Ako smatrate da bi iste trebale biti dio vaše proljetne garderobe i čini vam se da biste bez problema koračali u ovim potpeticama od 10 centimetara, na vama je samo da nabavite 895 € i uskoro stižu na vašu adresu.

Naručiti ih možete putem jimmychoo.com/en!