FOTO by H&M

Moda

Nove H&M drvene natikače u camel boji dozivaju ljeto…

Viktoria Šafranić 21. travnja 2021.

Umjesto u obliku visokih peta, ovog puta ženstvenost dolazi u vidu niske obuće...

Visoke pete najatraktivnija su obuća koja izdužuje noge i svaku odjevnu kombinaciju čini još zavodljivijom. U njima se osjećamo ljepše, poletnije, neovisno je li riječ o salonkama, sandalama ii nekim drugim srodnim cipelama.

Ipak, neke žene ne vole nositi štikle jer im je prije svega bitna udobnost i opuštenost na svakom koraku, što je u potpeticama malo teže postići. Mnogi smatraju da se ljepotu treba trpjeti, no naše mišljenje je da je spomenuta poslovica odavno izgubila na značaju. Srećom, danas imamo toliko alternativa u modnom svijetu tako da i niska obuća na jednak način može plijeniti pozornost.

Natikače, oxford cipele, tenisice, balerinke, espadrille, sve je to obuća koja izgleda ženstveno, a ne krase je vrtoglave pete.

H&M je jedan od high street brendova kojem se uvijek rado vraćamo jer apsolutno svaki put pronađemo barem jedan novitet po našem ukusu. Danas smo se zaljubili u drvene natikače čija popularnost ne jenjava, a koje dolaze u camel smeđoj boji.

Toliko jednostavne, a toliko upečatljive, bit će rado viđene uz ljetne haljine, suknje, lepršave hlače, kako na gradskim ulicama, tako i na obali uz more.

Uz zlatnu kopču, tu su i zakovice koje smeđi remenčić spajau s drvenim potplatom. Nismo sigurni koliko je drvena podloga ugodna za nošenje, no za casual dnevne aktivnosti i romantične večernje šetnje, ove su natikače pun pogodak.

Ako smatrate da bi trebale postati dio vaše ljetne garderobe koja će uskoro zaokupirati ormar, njihova cijena iznosi 49,99 €, a naručiti ih možete putem LINKA.